Eucerin száraz bőrápoló krém 12 omega - Varázsol szépség elleni öregedés retinol krémet


Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas krém 12% ligetszépemag olajból és szőlőmag olajból nyert omega- 6 zsírsavat tartalmaz. Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas krém sűrű mindennapi használatra ajánlott bőrápoló krém melyet elsősorban a könyök és. A sűrű „ olaj- a- vízben” típusú krém hidratál megnyugtatja a bőrt és csökkenti an.

Gyulladáscsökkentő segít csökkenteni a száraz kipirosodott arcbőr kellemetlen érzését. Az Eucerin AtopiControl 12% omega zsírsavas krém 12% ligetszépemag olajból és szőlőmag olajból nyert omega- 6 zsírsavat tartalmaz.


Akciós ár 3 999 Ft Lista ár 4 829 Ft. Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas krém sűrű mindennapi használatra ajánlott bőrápoló krém melyet elsősorban a könyök és a térd területeken célszerű használni.

Segít enyhíteni a száraz arcbőr feszülő érzetét. Eucerin száraz bőrápoló krém 12 omega. További összetevő a természtes gyulladásgátló. Mindennapi használatra kifejlesztett bőrápoló krém, mely segít enyhíteni az atópiás bőrgyulladás okozta kellemetlenségeket.

EUCERIN ATOPICONTROL 12% omega zsírsavas krém 75 ml. EUCERIN ATOPICONTROL 12% omega zsírsavas arckrém 50 ml.

Hozzáadás a kosárhoz.

Sothys korrigálja az életkor megóvja arcápolás
A legjobb anti ránc bőrre
Cellbone öregedésgátló feszesítő krémet

Omega bőrápoló Ránc

Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas krém 12% ligetszépemag olajból és szőlőmag olajból nyert omega- 6 zsírsavat tartalmaz. Ezek a hatóanyagok segítenek megnyugtatni és táplálni a száraz, berepedezett bőrt.

Estee lauder revitalizálja a legfőbb globális anti aging krém árát
Haj minimálító krém arcra
Neutrogén egészséges bőr ránc krém éjszakai képlet
Az öregedésgátló bőrre
Európai antiaging gép 900
A legjobb arc fehérítő krém az érzékeny bőrre

Eucerin Sötét napsugárzást


A krém 12% omega- 6 zsírsav tartalmával nyugtatja és táplálja a száraz, berepedezett bőrt,. Az Eucerin® AtopiControl olyan bőrápoló termékcsalád, melyet a száraz és irritációra hajlamos bőr számára fejlesztettünk ki, valamint alkalmas az atópiás bőr mindennapos ápolására is.